• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

Emerson Eggerichs

Author's books

Ljubav i poštovanje

15,93 (120,02 kn)

Ona čezne za ljubavlju, njemu treba poštovanje


Revolucionarna poruka- „Već sam 35 godina u braku i nikada dosad nisam čula nešto poput ovog.“ „Ovo je lozinka koju sam čitavo vrijeme pokušavao odgonetnuti.“ „Upalila mi se lampica.“ „Odjednom su mi se otvorile oči.“ „Kao bračni savjetnik još nikada nisam naišao na ovako dobru knjigu o braku.“ „Poruka ove knjige mogla bi pokrenuti nešto veliko.“
Jednostavna poruka- Ženina je najveća potreba biti voljena. Kada to osjeti, ona je sretna. Muškarčeva je najveća potreba osjetiti da ga njegova žena poštuje. Kada to osjeti, on je sretan. Kada ove dvije potrebe nisu zadovoljene, nastaje nered. Knjiga „Ljubav i poštovanje“ otkriva nam što u supružnicima budi negativne reakcije i kako se na jednostavan i biblijski utemeljen način suočiti s bračnim problemima.
Učinkovita poruka- Baveći se savjetovanjem bračnih parova više od trideset godina, a oslanjajući se na biblijsku i znanstvenu utemeljenost povezanosti ljubavi i poštovanja, dr. Emerson Eggerichs i njegova supruga Sarah šire ovu poruku diljem Amerike i time unose promjene u način ophođenja među supružnicima. Što želite od svoga braka? Da pored njega/nje osjećate mir? Da osjećate bliskost? Želite li osjetiti da Vas Vaš muž/Vaša žena uvažava? Želite li živjeti u braku kakvim ga je Bog zamislio i Vama namijenio? Onda krenite putem ljubavi i poštovanja.

Majke i sinovi

13,27 (99,98 kn)

I što poštovanje ima s njima?


Istina je da su ljubav i poštovanje jednako potrebni i sinovima i kćerima. Međutim, istraživanja pokazuju da muškarci i žene drugačije reagiraju u stresnim situacijama. Muškarci svijet oko sebe više doživljavaju kroz prizmu poštovanja. Ako imate sina, ovo je knjiga za vas! Kroz svoje knjige dr. Emerson Eggerichs je već milijunima bračnih parova prenio bibilijsko shvaćanje ljubavi i poštovanja, koje je preobrazilo njihove odnose, a sada primjenu tih istih načela objašnjava kroz još jedan od najvažnijih ljudskih odnosa, onaj između majke i sina. Ova knjiga objašnjava kako se sinu obraćati s poštovanjem, a također donosi brojna svjedočanstva majki koje su te savjete poslušale. Autor obrazlaže ne samo kako prepoznati muškarca u svome dječaku nego navodi i čitav niz njegovih unutarnjih potreba: da štiti druge, da bude snažan, da predvodi druge i donosi odluke, da promišlja o problemima, da sklapa bliska prijateljstva i razumije ljudsku spolnost. Knjiga govori o majci koja iskazujući svome sinu poštovanje, pored ljubavi koju mu pruža, odgovara na najdublju potrebu njegova srca.