• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

Ljubav svemu daje puninu

5,18 (39,03 kn)

Misli


Izabrane misli iz djela sv. Franje Saleškog objavljene su u ovoj knjizi pod naslovom "Ljubav svemu daje puninu''. One su plod molitava i razmišljanja velikog crkvenog naučitelja koji je napisao: "U Crkvi Božjoj sve pripada ljubavi, sve leži u ljubavi, sve je za ljubav i sve je iz ljubavi".
Ove misli, koje se mogu čitati i pojedinačno, prenose čitateljima na jednostavan način istinsku životnu mudrost koja proizlazi od Boga i k Bogu vodi.
Dr. Stanislav Vitković

P.S. Ljubav ili ništa

13,27 (99,98 kn)

Duhovne misli vjere i ljubavi


Knjiga nadahnutih misli vjere i ljubavi vjeroučitelja Miljenka Grubeše "P. S. Ljubav ili ništa" objavljena je u izdanju "Glasa Koncila". Nastala je kao plod autorovih osobnih duhovnih iskustava, a progovara o iskonskim životnim i vjerskim temama koje zaokupljaju svakog kršćanina: Bog, čovjek, ljubav, zakon, grijeh i ljubav, vjera, istina, lažna vjera i nevjera, duh, ljudski osjećaji, zlo i zloduh, religija, egoizam, žrtva, Isus.
Poticajne misli, pisane u kratkoj formi, kao natuknice, jednostavna stila i rječnika, prava su "duhovna hrana" za suvremenog čitatelja koji nerijetko nema dovoljno vremena za čitanje. Sažete, ali sadržajne, pružit će nadahnuće za svakodnevno razmatranje, meditaciju, ali i življenje djelatne ljubavi.

Predah s Bogom

7,96 (59,97 kn)

Misli za svaki dan


Ova zbirka tekstova iz djela Edith Stein i Sv. pisma neka nas osmjeli da svaki dan po nekoliko minuta zastanemo, tražeći istinu i mir, da se u njima napunimo Duhom Božjim kako bi, tako ojačani, stupili s novim poletom u život, u obnovljeni život.