• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

Uvjeti kupovine

Korisnik posjetom www.nsa.hr web stranicama potvrđuje da je pročitao i da u cijelosti prihvaća ove Uvjete kupovine web stranice www.nsa.hr (dalje u tekstu: Uvjeti kupovine), a svakim korištenjem Korisnik potvrđuje da je u tome trenutku upoznat s aktualnom verzijom Uvjeta kupovine i da istog u cijelosti prihvaća.

Prihvaćanjem Uvjeta kupovine Korisnik daje NAKLADI SV. ANTUNA (dalje u tekstu: NAKLADA SV. ANTUNA) izričitu suglasnost da smije podatke dostavljene prilikom registracije kupovine u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka obrađivati u svrhu registracije, odnosno ispunjavanja prava i obveza temeljem ovih Uvjeta.

Napomene o korištenju webshopa Knjižara SV. Antuna

NAKLADA SV. ANTUNA će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovorna za njihovu točnost i potpunost.

Svi korisnici koji pristupaju na https://nsa.hr/ stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. NAKLADA SV. ANTUNA neće biti odgovorna ni za kakve izravne, slučajne, posljedične, neizravne ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja https://nsa.hr/ ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih internet stranica nad kojima NAKLADA SV. ANTUNA nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. NAKLADA SV. ANTUNA nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

NAKLADA SV. ANTUNA zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.nsa.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka NAKLADE SV ANTUNA ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu NAKLADI SV ANTUNA ili bilo kojoj trećoj strani.

Uvjeti plaćanja narudžbe

Sve stranice internetske knjižare NAKLADE SV. ANTUNA na kojima se obavlja razmjena povjerljivih podataka zaštićene su sustavom PayPal te osiguravaju potpunu sigurnost transakcija.

Plaćanje možete obaviti:

  • općom uplatnicom ili mobilnim bankarstvom – nakon zaprimljene narudžbe naš sustav generirati će opću uplatnicu s svim podacima za uplatu. A sama uplata vrši se putem bankovne transakcije (virman), direktno na naš bankovni račun. Uplatu narudžbe potrebno je izvršiti najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana narudžbe te je provesti prije preuzimanja naručene robe. U slučaju nepravodobne uplate narudžba se može poništiti.
  • putem PayPal online payment gatewaya (Visa, MasterCard, i American Express kartice)
  • pouzećem– pošiljka dolazi na vašu kućnu adresu kurirskom službom Hrvatske Pošte te je plaćate pri preuzimanju.

Narudžbe izvan Republike Hrvatske (inozemne narudžbe)  moguće je platiti jednokratno, isključivo putem PayPala.

Potvrda narudžbe

Kako biste dobili potvrdu o obavljenoj narudžbi u internetskoj knjižari NAKLADE SV. ANTUNA, molimo vas da tijekom prijave u internetsku trgovinu obavezno navedite vašu točnu e-adresu.

Vrste isporuka

Kako bismo vam omogućili najbolje uvjete isporuke, pri kupnji u internetskoj trgovini NAKLADE SV. ANTUNA možete odabrati:

  • Isporuku na vašu adresu.

Isporuku na vašu adresu obavlja kurirska služba Hrvatska Pošta. Dostava za sve narudžbe unutar RH iznad 70,00 € je besplatna.

Ako ste kupac izvan Republike Hrvatske, u procesu narudžbe odaberite inozemnu državu i mjesto isporuke te će vam se uračunati troškovi poštarine za odabranu zemlju.

  • Besplatno preuzimanje u našoj poslovnici

Knjige možete preuzeti i osobno u NAKLADI SV. ANTUNA, KAPTOL 6, 10000 ZAGREB. U slučaju ovog načina preuzimanja moguće je samo kartično ili virmansko plaćanje.

Rokovi isporuka

Uobičajeni rok isporuke pošiljaka je od 2 do 5 radnih dana (za pošiljke u RH). Nastojat ćemo sve narudžbe isporučiti u što kraćem roku.

Ako je riječ o inozemnim isporukama, rokovi isporuka su dulji i ovise o zemlji isporuke (do nekoliko tjedana).

Pošiljke šaljemo Hrvatskom Poštom u iznimnim slučajevima koristimo i druge dostavne službe.

Rok isporuke za otočna i manja mjesta ovisi o posebnom rasporedu vožnje dostavnih službi. Za moguće kašnjenje zbog netočne ili nepotpune adrese primatelja ili zbog zastoja u prometu NAKLADA SV. ANTUNA ne može snositi odgovornost.

U slučaju odabira načina plaćanja Preuzimanje u poslovnici, narudžbu možete preuzeti nakon telefonske obavijesti iz naše knjižare.

U rok isporuke uključen je dan obrade narudžbe, vrijeme potrebno za kompletiranje i pakiranje narudžbe te isporuku paketa od strane dostavne službe (inozemstvo, otoci i manja mjesta imaju poseban red vožnje).

Sve narudžbe pristigle radnim danom od 8 do 14 sati bit će obrađene od strane agenata istoga dana dok ćemo one pristigle izvan tog vremena obraditi tijekom sutrašnjeg dana, a nakon obrade slijedi proces kompletiranja, pakiranja i slanja. Narudžbe izvršene tijekom vikenda bit će obrađene u ponedjeljak, a narudžbe pristigle tijekom praznika obrađujemo prvog radnog dana.

Inozemne narudžbe

Potrebno je prilikom upisa podataka kupaca odabrati zemlju isporuke iz padajućeg menija te upisati ispravan poštanski broj kako bi sustav automatski obračunao iznos poštarine ovisno o težini pošiljke i lokaciji.

Narudžbe izvan Republike Hrvatske moguće je platiti  isključivo jednokratno, putem PayPala.

Inozemne narudžbe isporučujemo Hrvatskom Poštom. Rokovi isporuka su do nekoliko tjedana, ovisno o zemlji isporuke.

VAŽNO: Zbog promjenjive situacije s isporukama uslijed pandemije virusa COVID moguć je potpuni prestanak isporuka za pojedine zemlje ili produljenje uobičajenih rokova.

Opoziv narudžbe

Od strane kupca:

Bez obzira na to jeste li opozvali uplatu pozivom na navedene brojeve telefona ili zahtjevom na e-adresu, molimo vas da opoziv uplate zatražite u roku od 12 sati nakon izrade narudžbe.

Nakon tog roka nažalost ne možemo opozvati uplate i stornirati narudžbu jer su narudžbe već u procesu obrade i kompletiranja te slanja. Za uredno opozvane uplate i stornirane narudžbe kreditnom karticom kreditna se kartica neće teretiti.

 

Od strane NAKLADE SV. ANTUNA:

U slučaju da kupac plaćenu narudžbu ne preuzme u knjižari na lokaciji Kaptol 6 u roku od 14 dana ili dostava na njegovu adresu bude neuspješna, NAKLADA SV. ANTUNA ovlaštena je jednostrano raskinuti narudžbu, a povrat novca kupcu biti će izvršen u najkraćem mogućem roku. Također, u slučaju višekratnog ne preuzimanja pošiljki NAKLADA SV. ANTUNA ima pravo stornirati narudžbu i ne isporučivati ju na adresu kupca.

Korisnik je suglasan da pružatelj usluge ima legitiman interes koristiti se podatcima korisnika u svrhu marketinških aktivnosti, usmeno, telefonski i pisano obratiti mu se u komercijalne svrhe ili radi poboljšanja vlastitih usluga, slati na adrese korisnika informativne i komercijalne poruke u elektroničkom ili pisanom obliku, objaviti u svojim referencijama naziv tvrtke/organizacije naručitelja, te raditi izvještaje i analize.

Zamjena i povrat

Klasična zamjena po istoj narudžbi i računu nije moguća. Moguć je povrat pogrešno naručenog artikla najkasnije 14 dana od primitka pošiljke.

U slučaju pogrešno naručenog artikla možete izvršiti povrat artikla (o svom trošku) na adresu skladišta:

 

INTERNET POVRAT

NAKLADA SV ANTUNA – IZDAVAŠTVO, TRGOVINA I USLUGE, VL. BOŽICA ZEFIĆ

KAPTOL 6, 10 000 ZAGREB

Unutar pošiljke potrebno je priložiti račun te navesti razlog za povrat artikla (vlastoručno napisati na kopiju računa).

Nakon zaprimanja artikla izvršit ćemo povrat sredstava  za vraćeni artikl ovisno o načinu na koji je narudžba plaćena (povrat sredstava na karticu ili IBAN tekućeg računa).

Kontakt

Vaša pitanja vezana za narudžbu, reklamacije i dodatna pitanja o proizvodima i uslugama molimo vas uputite na e-adresu info@nsa.hr.

Kako biste odgovore na pitanja vezana za narudžbu dostavili u što kraćem roku, savjetujemo da pri upitu navedete i broj narudžbe.

Ova polica je na snazi od 01.11.2020.