• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

Prehrana

Prijesna hrana – živa hrana

3,00 (22,60 kn)

Priručnik sa 136 recepata s uputama za uzgoj klica, mladica i mlade pšenice, te pripravljanje


Urs Hochstrasser je bio generalni direktor jednog inozemnog hotelskog lanca, a uz to je i vrsni kuhar s "5 zvjezdica", specijaliziran za prijesnu hranu. Svoja jela kreira kao skladatelj svoja glazbena djela. Pritom mu na čudesni način uspijeva svaki pojedni recept oblikovati jednostavno, ali veoma učinkovito. Sada vodi svoju školu, School of Life - Školu života - u Flueli-Ranftu.
U ovoj knjizi pokazuje Urs Hochstrasser svoj put do spoznaje da živjeti zdravo s prijesnom hranom, živom hranom, donosi radost i duševno zadovoljstvo. Ta hrana može udovoljiti svakom pravom sladokuscu. Ovo je djelo priručnik kako se to može ostvariti jednostavno, a uspješno.

Sokovi od svježeg voća i povrća

4,00 (30,14 kn)

Napitci bogati životnom snagom za zdrav život


Određene tvari, npr. za život presudni organiski minerali i soli, u našoj prehrani ili posve nedostaju ili nisu ni izdaleka sadržani u dovoljnim količinama. Ta činjenica je po Walkeru glavni uzrok svih bolesti. Ova knjiga govori o tome kako možete na najbolji način opskrbiti svoje tijelo nužno potrebnim mineralima i vitaminima.

Voda i vaše zdravlje

3,50 (26,37 kn)

Mogućnosti i rizici


U ovoj knjizi nastoji Dr. Norman W. Walker, liječnik i znameniti nutricionist, obrazložit će moguća štetna djelovanja vode na naše zdravstveno stanje.
On u knjizi naglašava kako je voda silno potrebna za naše zdravlje, ali isto tako upozorava kako oneočišćena voda može naškoditi našem tijelu. Voda iz vodovodne mreže, bunara, izvora te mineralna voda sadrže anorganska onečišćenja kao što su mineralne tvari, teški metali, nitrati, zaostaci škodljivih sredstava koji opterećuju naše tijelo, jer se najčešće ne mogu posve odstraniti.
Ova nam knjiga pokazuje kako da se zaštitimo od škodljivih tvari u vodi, koja je voda najbolja za naše zdravlje i kako blagotvorno djelovanje na nas imaju prirodne živežne namirnice kao plodovi, salate, povrće i sokovi od voća i povrća.

Zdrava dječja prehrana – živa i ukusna

3,00 (22,60 kn)

Priručnik za najprikladniju dječju prehranu s mnogo poučnog i odličnim receptima


Ovaj priručnik sadrži mnoštvo korisnih savjeta o optimalnoj dječjoj prehrani i velik broj jednostavnih recepata. Tekst je napisan lako razumljivim jezikom i s mnogo ljubavi, a bavi se pitanjima koja se tiču majčinog mlijeka, biofotona, "sadržaj svjetla" u hrani i još mnogim drugim. Recepti su prokušani i prilagođeni potrebama djece do školske dobi. Ova je knjiga potrebna svim obiteljima koje odgovorno postupaju sa svojom djecom.
1 2