• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

Norman W. Walker

Svoj doprinos čovječanstvu dr. Norman W. Walker (1866.-1984.) započeo je još krajem 19. stoljeća u Londonu kada je, kao mladić, bio izložen teškom radu i stresu. Ne mogavši se pomiriti s lošim zdravljem i ranom smrću, počeo se hraniti sirovom hranom i koristiti svježe sokove od voća i povrća. Tijekom više od sto godina, ovaj znanstvenik je kroz istraživanja i osobno iskustvo dokazivao da kvalitetan i dug život idu “ruku pod ruku”. Njegova vitalnost i dugovječnost najbolja su preporuka svima koji žele živjeti dulje, zdravije i kvalitetnije.

Među veličanstvenim doprinosima koje je pružio čovječanstvu svakako je terapeutska važnost svježih sokova, koja ga je prometnula u svjetski poznatog lidera nutricionizma. Njegove savjete i danas slijede na tisuće ljudi koji su se izliječili zahvaljujući Walkerovim instrukcijama.

Author's books

Sokovi od svježeg voća i povrća

4,00 (30,14 kn)

Napitci bogati životnom snagom za zdrav život


Određene tvari, npr. za život presudni organiski minerali i soli, u našoj prehrani ili posve nedostaju ili nisu ni izdaleka sadržani u dovoljnim količinama. Ta činjenica je po Walkeru glavni uzrok svih bolesti. Ova knjiga govori o tome kako možete na najbolji način opskrbiti svoje tijelo nužno potrebnim mineralima i vitaminima.

Voda i vaše zdravlje

3,50 (26,37 kn)

Mogućnosti i rizici


U ovoj knjizi nastoji Dr. Norman W. Walker, liječnik i znameniti nutricionist, obrazložit će moguća štetna djelovanja vode na naše zdravstveno stanje.
On u knjizi naglašava kako je voda silno potrebna za naše zdravlje, ali isto tako upozorava kako oneočišćena voda može naškoditi našem tijelu. Voda iz vodovodne mreže, bunara, izvora te mineralna voda sadrže anorganska onečišćenja kao što su mineralne tvari, teški metali, nitrati, zaostaci škodljivih sredstava koji opterećuju naše tijelo, jer se najčešće ne mogu posve odstraniti.
Ova nam knjiga pokazuje kako da se zaštitimo od škodljivih tvari u vodi, koja je voda najbolja za naše zdravlje i kako blagotvorno djelovanje na nas imaju prirodne živežne namirnice kao plodovi, salate, povrće i sokovi od voća i povrća.