• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

Urs Hochstrasser

Author's books

Prijesna hrana – živa hrana

3,00 (22,60 kn)

Priručnik sa 136 recepata s uputama za uzgoj klica, mladica i mlade pšenice, te pripravljanje


Urs Hochstrasser je bio generalni direktor jednog inozemnog hotelskog lanca, a uz to je i vrsni kuhar s "5 zvjezdica", specijaliziran za prijesnu hranu. Svoja jela kreira kao skladatelj svoja glazbena djela. Pritom mu na čudesni način uspijeva svaki pojedni recept oblikovati jednostavno, ali veoma učinkovito. Sada vodi svoju školu, School of Life - Školu života - u Flueli-Ranftu.
U ovoj knjizi pokazuje Urs Hochstrasser svoj put do spoznaje da živjeti zdravo s prijesnom hranom, živom hranom, donosi radost i duševno zadovoljstvo. Ta hrana može udovoljiti svakom pravom sladokuscu. Ovo je djelo priručnik kako se to može ostvariti jednostavno, a uspješno.

Zdrava dječja prehrana – živa i ukusna

3,00 (22,60 kn)

Priručnik za najprikladniju dječju prehranu s mnogo poučnog i odličnim receptima


Ovaj priručnik sadrži mnoštvo korisnih savjeta o optimalnoj dječjoj prehrani i velik broj jednostavnih recepata. Tekst je napisan lako razumljivim jezikom i s mnogo ljubavi, a bavi se pitanjima koja se tiču majčinog mlijeka, biofotona, "sadržaj svjetla" u hrani i još mnogim drugim. Recepti su prokušani i prilagođeni potrebama djece do školske dobi. Ova je knjiga potrebna svim obiteljima koje odgovorno postupaju sa svojom djecom.