• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

3,00 (22,60 kn)

Postom do zdravlja

Autor: Arnold Ehret

Želim svim bolesnicima da im ova knjiga pomogne i da ih ohrabri. Želim svima koji su zabrinuti zbog gubitka svoje mladosti i zbog prvih znakova starenja pružiti novu nadu. Post i ljekovita hrana bez sluzi nije neka proizvoljnost nego lijek koji si svakako tek još mora izboriti mjesto na dobrobit svih ljudi.
Spoznaje i iskustva profesora Arnolda Ehreta o postu i ispravnoj prehrani, svježim voćem, povrćem, salatama i sirovim orasima, i danas su još isto tako važni kao na početku 20. stoljeća, kad je ova knjiga prvi put izašla. Mnoga lječilišta postom - naročito u SAD-u i Engleskoj - ravnaju se još i danas po preporukama 0 postu prof. Arnolda Ehreta.
Ova knjiga opisuje osnovne uzroke svih bolesti i osiguranje od njih; uzroke starenja i putove za održavanje mladosti i ljepote; razloge otpadanja kose, sijeđenje kose i osiguranje protiv toga kao i tjelesno, duhovno i duševno pomlađivanje prirodnim postom.
"Prirodnim postom i ljekovitom hranom bez sluzi život postaje istinskom radošću. Nikad se tako ne razvijaju tjelesne i duhovne sposobnosti. Životna odvažnost, inteligencija i idealizam izrastaju do vrhunca."

Na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK fbb17c69f51a ,
Share
Dimenzije 18,50 × 12,00 cm
Jezik

Hrvatski

ISBN: fbb17c69f51a
Šifra Proizvoda 8566
Nakladnik Karitativni fond UPT Đakovo
Godina Izdanja 2006
Broj Stranica 140
Uvez Meki