• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

Richard Cohen

Author's books

Otvoreno o homoseksualnosti

11,95 (90,04 kn)

Naličje tolerancije


Sve što ste oduvijek željeli znati o homoseksualnosti, ali ste se bojali pitati. Ova će vam knjiga, na jednostavan način, pomoći da razumijete:
• značenje koje se krije iza privlačnosti prema osobama sitoga spola • razloge zbog kojih pet slavnih osoba osjeća takvu privlačnost • kako pokazivati ljubav članovima obitelji i prijateljima koji osjećaju takvu privlačnost.
Ova knjiga razotkriva mit koji kaže: „Osobe se rađaju kao homoseksualne i ne mogu se promijeniti“. Otkrijte istinu koja kaže: „Osobe se ne rađaju kao homoseksualne i mogu se promijeniti“.
Jeste li znali da se takve promjene događaju svakodnevno – ljudi koji su bili „gay“ postaju heteroseksualni. Ova je knjige obvezatno štivo za svakog roditelja, nastavnika, savjetnika, svećenika i svaku osobu koja želi razumjeti što pokreće homoseksualne osjećaje i kako ih rješavati pomoći ljubavi. Richard Cohen radi kao psihoterapeut, specijalist za spolnu orijentaciju. Autor je i knjiga Iskorak iz homoseksualnosti i Vaše je dijete postalo homoseksualno? Što učiniti. Direktor je Međunarodne zaklada za liječenje (International Healing Foundation), sa sjedištem u Washingtonu. Gospodin Cohen oslobodio se homoseksualnosti, oženjen je i ima troje djece.

Vaše je dijete postalo homoseksualno? Što učiniti

10,62 (80,02 kn)

Plan liječenja obitelji


Nada u izlječenje za obitelji.
Na temelju vlastitog iskustva i iskustva mnogih osoba koje je savjetovao, Richard Cohen sastavio plan koji nudi put u izgradnju obiteljskih odnosa utemeljenih na ljubavi, povjerenju i poštivanju.
„Richard je vrlo iskren kada ogovori o vlastitoj slomljenoj obitelji i ne boji se slomiti i rasplakati, tugovati i smijati se s osobama koje se bore s privlačnosti prema osobama istoga spola. Knjiga daje praktične savjete za liječenje obiteljskih odnosa.”
Joseph Nicolosi