• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

9,29 (70,00 kn)

Razgovor s Prijateljem

Autor: Božo Barun

Ovaj tekst resi s jedne strane jednostavnost, a s druge dubina preživljavanja osobnog odnosa s Bogom - ono što nam je svima potrebno.
Danas ima puno tražitelja Boga, a možda, nažalost, i još više lutalica koji traže boga izvan Boga. A Bog je jedan i njegove smjernice i pravila su jasno postavljene za svakog čovjeka. Tko ih sluša on i čuje.
U knjizi se otkriva čovjek koji je u stalnom kontaktu s Bogom. U svjetlu tog kontakta procjenjuje, prosuđuje, važe sve što doživljava u sebi i što se događa oko njega. Zato je tekst objektivan i svima poželjan za ispravnu orijentaciju prema Bogu i ljudima.
Od izuzetne je važnosti njegov temeljni stav prema Bogu izražen formulom: 0 + sve = sve. Tako pisac postavlja sebe u pravi odnos prema Bogu. A kad je taj odnos ispravan onda i svi drugi odnosi postaju ispravni, sređeni. Tom sređenošću osiguran je mir u srcu, a onda i mir s drugima i sa cijelim svijetom. Ovo djelo nam je od izuzetne vrijednosti i zbog toga što čitatelja na jednostavan i praktičan način upućuje u trajnu, toplu, prijateljsku i objektivnu komunikaciju s Bogom. Dok čovjek čita knjigu ne može a da mu se ne nametne pitanje: Komuniciram li ja tako s Bogom? Je li moja komunikacija ispravna? Istodobno, pogotovo ako je čitatelj upućen u različite suvremene duhovne pokrete, dobiva svjetlo u kome može steći objektivan sud o svim tim gibanjima, o njihovim temeljima i usmjerenjima, njihovoj koristi ili možda šteti.
p. Slavko Pavin, DI u Predgovoru

Na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK 978-953-7448-03-5 ,
Share

Upoznaj autora

Težina 300 g
Dimenzije 20,70 × 14,50 cm
Jezik

Hrvatski

ISBN: 978-953-7448-03-5
Šifra Proizvoda 4152
Nakladnik Naklada sv. Antuna
Godina Izdanja 2007
Broj Stranica 235
Uvez Meki