• 0 Items - 0,00 (0,00 kn)
    • Nema proizvoda u košarici

3,98 (29,99 kn)

Ja sam s vama (Pripremnica)

Autor: Radovan Librić, Katarina Pučar, Ružica Razum

Pripremnica za prvu ispovijed i pričest koju su priredili vjeroučitelji Radovan Librić i Katarina Pučar te religijska pedagoginja i katehetičarka dr. Ružica Razum. Katehetski materijal namijenjen je jednogodišnjoj katehetskoj pripravi djece za sakramente euharistije i pomirenja. Nastao je iz želje da se pomogne djeci, roditeljima i katehetama u sustavnoj i kvalitetnoj katehetskoj pripremi za prvu ispovijed i pričest.
Sadržaj je raspoređen u tri dijela strukturirana u 21 katehetsku temu. Prvopričesnička priprema sastoji se od dvije temeljne etape koje predstavljaju temeljni sadržaj ove Pripremnice: Susresti Očevo praštanje i Susresti Isusa u euharistiji. Uz ta dva dijela ovaj katehetskih priručnik sadrži i uvodni dio nazvan Božja smo obitelj koji ima za cilj međusobno upoznavanje, povezivanje i produbljivanje zajedništva, što predstavlja preduvjete za zajednički prvopričesnički hod. Pripremnica donosi mnoštvo ilustracija, evanđeoskih tekstova, jednostavnih tumačenja tema, molitava i pjesama. Pojedine su teme obogaćene različitim poticajnih pitanjima i zadatcima koji mogu pomoći u oblikovanju kreativnih katehetskih susreta s prvopričesnicima.
U glavnu poruku Pripremnice uvode riječi mons. Ivana Šaška, pomoćnog biskupa zagrebačkog, koji u Uvodu poručuje: »Ova Pripremnica polazi od istine da smo kao ljudi Božja djeca, dragocjenost proizišla iz njegove ruke... Roditelji i djeco, ovo je vaša knjiga koja ostaje nedovršena bez vaših života. Ugradite ih snagom ljubavi, ne zaboravljajući da je kršćanstvo dar i radosno otkriće neizrecive ljepote.«

Na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK 978-953-241-304-5 ,
Share

Upoznaj autora

Težina 256 g
Dimenzije 20,50 × 25,00 cm
Jezik

Hrvatski

ISBN: 978-953-241-304-5
Šifra Proizvoda 8649
Nakladnik Glas Koncila
Godina Izdanja 2011
Broj Stranica 124
Uvez Meki